Özel Ümit Hastaneleri, çalışan anneleri de düşündüÖzel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2017-01-03 11:45:49

Özel Ümit Hastaneleri, çalışan anneleri de düşündü

Özel Ümit Hastaneleri, çalışan anneleri de düşündü, hafta sonu anne ve baba adaylarına gebelik eğitimi verdi.

Moderatörlüğünü Op. Dr. Seda Deniz IŞIKLAR'ın

yaptığı eğitimde, ilk olarak Op. Dr. Seda Deniz IŞIKLAR doğum ve doğum korkusunu anlattı. Op. Dr. Seda Deniz IŞIKLAR doğum nasıl başlar başlığı ile anne ve baba adaylarımızı bilgilendirdi. Doğum öncesi ve doğum esnasında '' güvenirlik, mahremiyet ve doğru bilgi'' konu başlıkları altında anne adaylarımızın korkularını di...le getirdi.

Özel Ümit Hastaneleri, çalışan anneleri de düşündü

Uygulamalı Eğitim Şansı !

Eğitimde, gebelik egzersizleri, nefes egzersizleri ve doğum sancısıyla başa çıkma yöntemlerini Spor Eğitmeni Gülçin KAYA UĞUR anlattı. KAYA, hamile pilatesinin annenin hem hamileliği süresince hem de doğum esnasında daha rahat ve daha az ağrılı bir süreç yaşamasında büyük etkisi olduğunu söyleyerek, hangi dönemlerde hangi hareketlerin yapılması gerektiğini uygulamalı şekilde aktardı.

Özel Ümit Hastaneleri, çalışan anneleri de düşündü

Hamilelerde ve bebeklerde medikal masajı Uzman Masöz Özlem Ok yine uygulamalı olarak gösterirken, anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri bebek bakımı ve banyosunu ise Uzman Bebek Hemşiresi Hacer AVŞAROĞLU anlattı.

Eğitimde anne adaylarını baba adayları da yalnız bırakmadı. Eğitimlerde hamileler aynı zamanda endişe duydukları konular hakkında da soru cevap yöntemiyle bilgi edinme şansı yakaladı.

Özel Ümit Hastaneleri, çalışan anneleri de düşündü

Özel Ümit Hastaneleri anne adaylarını doğuma daha sağlıklı hazırlamak için gerçekleştirdiği eğitimlerini sürdürecektir.

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 3426 kere izlendi.

İlgili Makaleler