BEYAZ MELEKLER HEMŞİRELER GÜNÜ'NÜZ KUTLU OLSUNÖzel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2017-05-13 06:09:30

BEYAZ MELEKLER HEMŞİRELER GÜNÜ'NÜZ KUTLU OLSUN

12 Mayıs Hemşireler Günü, Özel Ümit Sağlık Merkezi’nin; Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Özel Ümit Hastanesi ve Özel Ümit Tıp Merkezi şubelerinde kutlandı.

BEYAZ MELEKLER HEMŞİRELER GÜNÜ'NÜZ KUTLU OLSUN

Başhekim Dr. Selim Murat ÜRER, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Başhemşire Nermin YILMAZ ve Kalite Yönetim Direktörü Emel KAYA’a çiçek vererek tüm hemşirelerimizin hemşireler gününü kutladı.

Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nermin YILMAZ, Kalite Yönetim Direktörü Emel KAYA, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Başhemşire Duygu YILMAZ BİLEK, Özel Ümit Tıp Merkezi Yöneticisi Feriha ANLI ÇELİK hemşirelerimize gül dağıtarak bu anlamlı günü kutladı. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nermin YILMAZ, yoğun tempolu çalışma koşullarından dolayı yüz yüze görüşemediği hemşirelerimizin güllerini masalarına not yazarak bıraktı. YILMAZ katları gezerken sadece hemşirelerimize değil sağlık personellerimize de gül dağıttı. Büyük bir emek, sabır ve özveriyle zaman gözetmeksizin çalışan hemşirelerimizi sevgi ile kucakladığını dile getiren YILMAZ "Ben bu değerli günü sağlık günü olarak kutluyorum." dedi.

Özel Ümit Hastaneleri olarak ‘’Sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplum için; çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü ve Hemşireler Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Bizlere Sağlıkla yaklaştığınız için teşekkür ederiz.

ypE7qN.jpg

vLEzC3.jpg

HrJFP2.jpg

wsxUDs.jpg

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 762 kere izlendi.