ÖZEL ÜMİT, GAZETECİLERİ UNUTMADIÖzel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2018-01-11 14:28:50

ÖZEL ÜMİT, GAZETECİLERİ UNUTMADI

Eskişehir Özel Ümit Hastanesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Eskişehir'li basın mensuplarına kahvaltı düzenledi.

ÖZEL ÜMİT, GAZETECİLERİ UNUTMADI

Özel Ümit Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Dolu ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler, Eskişehir’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek günlerini kutladı. Burada bir konuşma yapan Dolu, Eskişehir’de basının önemine değinerek, “Şehrimizde basının güçlü olduğuna inanıyorum. Bu kutsal ve zor görevi yapan basın mensubu arkadaşlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Dolu, Özel Ümit Hastanelerinde basın mensuplarına uygulanan indirim anlaşmasının bu yıl da devam edeceğini söyledi.

Kahvaltı programı hep birlikte hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.

tYKwAV.jpg

0dP0KE.jpg

Tavfsw.jpg

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 862 kere izlendi.