Özel Ümit Hastanesi çalışanları Anemon Otel’de düzenlenen birlik beraberlik kahvaltısında buluştu.Özel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2018-03-26 09:05:06

Kahvaltıda konuşan Özel Ümit Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler, katılımları için doktorlara, hemşirelere, personele ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Dolu,21. yılını dolduran Ümit Hastanesi olarak Eskişehir’e yaraşır kalitede bir hizmet sunduğumuzu düşünüyorum, bu kaliteyi daha da arttırmak için çaba sarf ediyoruz. Bunun için başta ekip arkadaşlarım olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Buluşmada daha sonra meslekte 10 yılını dolduran çalışanlara teşekkür plaketi verildi. Kahvaltıda yapılan çekilişle çalışanlar sürpriz hediyeler kazandı. Hediye çekilişini Başhekim Dr. Selim Murat Ürer gerçekleştirdi.

Buluşmanın sonunda ise pasta kesilerek tüm çalışanlar kutlamaya katıldı.

Tkc622.jpg

BGCKcC.jpg

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 657 kere izlendi.