Özel Ümit gazetecileri unutmadıÖzel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2019-01-10 13:50:55

Özel Ümit gazetecileri unutmadı

Özel Ümit Hastaneleri yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda Eskişehir'de görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

Özel Ümit gazetecileri unutmadı

Çalışan Gazeteciler Günü’nde Eskişehir’de görev yapan basın mensupları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özel Ümit Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Dolu, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. “Tüm çalışan gazetecilerin çalışma koşullarının düzelmesi, iyi haber yapabilmeleri, özgürce çalışabilmelerini diliyorum, tüm çalışanlar haklarını alabilsin, gazetecilerin insanca yaşayabileceği bir hayat standardına sahip olmalarını temenni ediyorum” diye konuşan İbrahim Dolu, daha sonra gazeteciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

5vCt63.jpg

UBanOD.jpg

clpIvX.jpg

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 425 kere izlendi.