PREMATURE BEBEKLER BULUŞTUÖzel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2019-01-29 07:57:18

PREMATURE BEBEKLER BULUŞTU

Özel Ümit’ten mucize bebeklere kutlama Dünya Prematüre Günü nedeniyle Özel Ümit Hastaneleri'nde prematüre doğan bebekler ve aileleri bir araya geldi. Dünya Prematüre Günü nedeniyle Özel Ümit Hastaneleri'nde prematüre doğan bebekler ve aileleri bir araya geldi. The Garden’da gerçekleşen buluşmaya Kadın Hastalıkları ve Doğum doktorları, Çocuk Hastalıkları doktorları, yenidoğan hemşerileri ile prematüre bebekler ve aileleri katıldı.

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 1852 kere izlendi.