Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet ATAÇ ve ekibi Tıp Bayramı vesilesiyle hastanemize ziyarette bulundu. Özel Ümit Hastanesi Oluşturuldu: 2021-03-17 10:01:40

Misafirlerimizi Özel Ümit Hastaneleri İdari Direktörü Dr. Oktay TANRIVERDİ, Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Dr. Ali ZÜBERİ, Özel Ümit Hastaneleri İnsan Kaynakları Müdürü Onur İKİEL karşıladı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet ATAÇ ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Bu yazı Özel Ümit Hastanesi tarafından yazıldı ve 383 kere izlendi.