Özel Ümit sigorta acenteleri temsilcileriyle buluştu.

Özel Ümit Hastaneleri sigorta acenteleri ile tanışma kahvaltısında buluşarak; sigorta, acente ve hastane ilişkilerini konuştu.
Gaga’da düzenlenen davete, Bilecik ve Kütahya Acenteleri Derneği Başkanı Çanan Çamur ve dernek üyesi sigorta acenteleri ve Özel Ümit Hastaneleri İdari Direktörü Oktay Tanrıverdi, Anlaşmalı Kurumlar ve Medikal Muhasebe Müdürü Asuman Korkmaz, İş Geliştirme ve Vezne Sorumlusu Sema Fırat, Anlaşmalı Kurumlar Temsilcisi Sercan Metin, Vişnelik Temsilcisi Sultan Yıldırım ve Batıkent Özel Sigortalar Temsilcisi Dilek Yavaş da katıldı.
ÇÖZÜM YOLLARINI KONUŞMAK İÇİN BULUŞTUK
Bilecik ve Kütahya Acenteleri Derneği Başkanı Çanan Çamur, "Sağlık sigortaları anlaşmaları ile sorunları hepimiz zaman zaman yaşıyoruz, hastanelerde de bu alanda bir takım sorunlar yaşanabiliyor. Burada bu sorunları konuşmak ve çözüm yolları bulmak için bizi bir araya getiren Özel Ümit Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
BERABERLİĞİMİZ GİDEREK ARTACAK
Davete katılan tüm firma temsilcilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özel Ümit Hastaneleri İdari Direktörü Oktay Tanrıverdi patronu olmayan kolektif yapıda bir hastaneyiz bu yapının bir parçası da siz sigorta acentelerisiniz, birlikte çok değerli işler yapıyoruz ve bu beraberliğin giderek artarak devam edeceğine inanıyorum. Sizlerle iletişim kurarak daha iyi hizmeti nasıl sunabileceğimizi konuşmak için bir araya geldik, umarım buradan çok verimli sonuçlar alarak ayrılırız." ifadelerini kullandı